Печінка – фільтр людського організму. На цей орган лягає велике навантаження, особливо в період свят, коли стає особливо складно очищати організм від токсинів. Однак є просте засіб для зміцнення здоров'я печінки, про який мало хто знає.

Про ефективне натуральному засобі розповів Step to Health.

Зміцнить здоров'я печінки звичайний відвар з родзинок. Вона надає стимулюючу дію на біохімічні процеси, які беру участь в очищенні крові і вона починає краще очищатися від токсинів.

Поліпшення в роботі травної системи і прилив енергії ви зможете відчути вже через 4 дні щоденного прийому відвару з родзинок. Пити його потрібно вранці натщесерце.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відвар потрібно робити в таких пропорціях: 150 г родзинок і 2 склянки води (400 мл). Родзинки попередньо слід вимити, воду закип'ятити і додати родзинки, варити на маленькому вогні протягом 20 хвилин. Дати настоятися протягом ночі, вранці процідити і трохи підігріти.

Можна пити його теплим або гарячим. Найголовніше — приймати відвар вранці натщесерце. Після цього потрібно почекати 30–35 хвилин, після чого можна снідати.

Лікарі часто рекомендують з'їдати невелику жменьку родзинок вранці. Це йде на користь здоров'ю серця і очищає організм від поганого "холестерину". Також знижує рівень тригліцеридів і допомагає уникнути запору.

Крім того, ізюм є природним джерелом вітамінів і мінералів. У відварі родзинки приносить більше користі, тому що в цьому випадку знижується кількість цукру, який міститься в сухофруктах.

Ізюм також застосовують як засіб проти недокрів'я, від лихоманки, при порушеннях травлення, при хворобах серця і нирок. Також родзинки буде корисний людям при випаданні волосся.

Ці сухофрукти також здатні позитивно впливати на роботу серцево-судинної системи: високий вміст калію і магнію зміцнює міокард, поліпшує провідність імпульсів і налагоджує скоротливу роботу серця. Родзинки значно зменшує набряки і знижує артеріальний тиск.

Нагадаємо, як святковий стіл шкодить здоров'ю. Новорічні та різдвяні свята можуть незадовільно позначитися на рівні холестерину.

Як повідомляв Знай. ua, хвороба Паркінсона вилікують "кардіостимулятором для мозку". Струмом по нервових розладів.

Знай. ua писав, що експерти розповіли, коли з'явиться щеплення від недоумства. Медичні фахівці вважають, що ефективна вакцина проти деменції буде створена через 10 років.