Вчені постійно стверджують, що регулярна сексуальна активність зміцнює почуття і відносини у обох партнерів.

Проте багато людей ігнорує цей факт і віддають перевагу побутовим проблемам, стресу від роботи і взагалі знаходять різні виправдання, повідомляє Medical Xpress.

Життєві та професійні труднощі стомлюють і виснажують нас, змушуючи нас ігнорувати важливий аспект будь-яких відносин.

Проте експерти попереджають, що фізична близькість не лише зближує, але і надає омолоджуючий ефект, а також підвищує рівень енергії та настрою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В першу чергу сексологи радять повністю ігнорувати будь-які проблеми, як тільки ви опиняєтеся в домашній обстановці. Професійні негаразди негативно позначаються на сексуальному бажанні.

Якщо у вас є діти, то це також не привід забити на статеву близькість. Роль батька не позбавляє вас сексуального потягу. Тому постарайтеся знайти час і місце, щоб побути наодинці".

І хоча ми живемо в епоху, коли багато людей воліють постійно бути на зв'язку, ця звичка може нашкодити здорового сексу.

Тому сміливо відключайте комп'ютери, мобільні телефони та інші гаджети, щоб повною мірою приділити увагу своєму партнеру і вашим сексуальним відносинам. Ігноруйте спокусу перевірити пошту перед сном — більшість проблем можуть почекати до ранку.

Якщо ваше сексуальне життя потребує струсу, подумайте про романтичну відпустку. Оскільки люди відчувають себе більш розслабленими, коли забувають про відповідальність, то можуть в повній мірі насолоджуватися романтикою.

І хоча постійна відпустка навряд чи здійсненне ідея, нічого не заважає вам по поверненню домою постаратися ізолювати себе від проблем і суєти, що накопичилися за день, щоб повною мірою зблизитися зі своїм партнером і отримати справжнє задоволення.

Нагадаємо, все, що ви хотіли знати про асексуалів, але боялися запитати.

Як повідомляв портал "Знай.uа" близько 10 % чоловіків і 7 % жінок регулярно борються з нав'язливими думками про сексі.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.