Медики розробили пристрій, який можна буде эффетивно використовувати як в якості методу лікування ПТСР, так і засобу схуднення.

Гаджет BrainTap складається з пари окулярів лабораторного типу з підключеними навушниками і оцінюється в суму близько 500 доларів, повідомляє Daily Mail.

Його творці стверджують, що пристрій також можна використовувати у лікуванні різного роду залежностей: алкогольної, нікотинової і так далі.

Експериментальну гарнітуру потрібно використовувати близько 20 хвилин в день. За словами винахідників, BrainTap отримав позитивні оцінки серед багатьох британських медичних фахівців. Пристрій також можна застосовувати в офісах, щоб допомогти співробітникам "перезавантажити мізки".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Співзасновник BrainTap, Майкл Портер (Michael Porter) вважає, що розроблена ними програма медитації для системи BrainTap допомагає знайти нові звички і розвинути нове мислення.

Винахідники також вважають, що пристрій зменшить цінність джанк-фуду в очах людей і підвищить привабливість різних здорових дієт і відповідного способу життя.

BrainTap має близько 50 різних категорій сесій, що охоплюють такі теми, як залежність від цукру і шоколаду, а також залежність від стресу чи нікотину.

Пристрої, які десятиліттями продаються компаніями, на даний час впроваджуються в комерційну експлуатацію і демонструються на Виставці побутової електроніки (CES) в цьому році в Лас-Вегасі.

Винахідники розхвалюють пристрій і вважають, що для багатьох BrainTap — це спосіб почати своє життя по-новому.

Слід зазначити, що, на жаль, на даний момент проведено недостатньо клінічних випробувань, які могли підтвердити слова винахідників.

Нагадаємо, вісцеральний жир провокує розвиток слабоумства у чоловіків і жінок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фосфати натрію, які додаються до бекон, ковбаси і шипучі напої, провокують почуття ліні.

Також "Знай.uа" писав, що відмова від фаст-фуду викликає абстинентный синдром.