Індійська жінка з великими пухлинами на ногах і стегнах відчайдушно намагається знайти більш 42000 доларів, щоб вилікувати страшну патологію.

Двадцятивосьмирічна Карина Родіні (Karina Rodini) страждає від нейрофіброматозу, з-за якого вона не може працювати, знайти собі хлопця або навіть вийти на вулицю, пише Daily Mail.

Мати Родіні кинула роботу, щоб доглядати за нею, і виявилася ізгоєм у своєму районі Сан-Паулу.

Каріна Родіні

Дівчині вже провели сім операцій і видалили килограммі пухлин, проте захворювання продовжує прогресувати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після операції в державній лікарні в жовтні минулого року, її ноги збільшились в розмірі вдвічі.

Дівчина в постійних пошуках потрібного розміру одягу, вона не може нормально спати, а зір поступово падає з-за хвороби.

Незважаючи на те, що їй поставили страшний діагноз у віці двох років і видалили 9-кілограмову кісту через десять років, лікарям так і не вдалося знайти управу на хворобу.

Нейрофіброматоз першого типу — це генетичне захворювання, яке викликає ріст пухлин вздовж нервів людини.

На жаль, можливий і не дуже ефективний метод лікування включає операцію з видалення будь-яких ознак росту пухлин, знеболювання та психологічну підтримку.

Пухлина зробила дівчину ізгоєм

Для подальшого лікування дівчині потрібно переїхати в Індію, де проведуть томографію, щоб зрозуміти ріст пухлини.

"Якщо пацієнтку привезуть в Індію, ми безумовно зможемо спробувати провести лікування, яке змінить її життя", — стверджує один з лікарів, готовий займатися рідкісною аномалією.

Але міс Родіні не може дозволити собі оплатити томографію, не кажучи вже про приблизно три мільйони рупій, які потрібно було б для лікування.

Сестра дівчини відкрила сторінку GoFundMe, яка допоможе зібрати необхідні кошти на лікування.

Нейрофіброматоз, який розвинувся у Родіні

Нагадаємо, страшна метаморфоза сталася з ногами тридцятивосьмирічного чоловіка п'ять років тому після зараженням паразитом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", медики виявили мутацію в генах, що призводить до появи рідкісного захворювання — синдрому Саула-Вільсона або дварфизма.

Також "Знай.uа" писав про рідкісну недугу — Синдром Аліси в Країні чудес.