Рак - це, звичайно, дуже серйозне захворювання, але з нього можна вибратись, якщо вчасно звернутися до лікаря. Уважно прислухайтеся до свого тіла і ви зрозумієте, якщо з ним щось не так. Які симптоми можуть говорити про початок розвитку онкології? Передає Clutch.

Кашель і хрипота

Якщо кашель не проходить вже тривалий час, при цьому супроводжується охриплістю, краще звернутися до лікаря.

Зміни в роботі травної системи

Якщо відчуваєш, що твоя травна система стала працювати інакше — можливо, справа криється в злоякісному новоутворенні в кишечнику.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Порушення в роботі сечового міхура

Часте сечовипускання, сеча з домішкою крові, і нічні походи в туалет — все це може бути першими "дзвіночками" утворення злоякісної пухлини.

Біль

При нормальній роботі організму больові відчуття повинні рано чи пізно проходити. Однак, якщо у тебе тривалий час щось болить без усякої причини, варто бігти до лікаря.

Кровотечі

Нез'ясовні втрати крові повинні самі по собі викликати побоювання і бути приводом до невідкладного звернення до фахівця. Крім цього, медики внесли кровотечі в список ранніх симптомів раку.

Схуднення

Втрата ваги без видимих на те причин свідчить про серйозну перебудови в організмі. Це може говорити про безліч серйозних захворювань, в тому числі і про онкологію.

Проблеми з ковтанням

Якщо при ковтанні ти відчуваєш чужорідний предмет у горлі, це може бути першою ознакою пухлини в гортані або щитовидній залозі.

Нагадаємо, ети нешкідливі симптоми можуть говорити про серйозне захворювання.

Раніше Знай.uа повідомляв, легендарний педіатр Євген Комаровський поділився з підписниками ідеальним засобом при високій температурі. На його офіційній сторінці в Instagram з'явився запис про те, яке з популярних засобів більш ефективне: таблетки чи сироп.

Також Знай.uа писав, на останній церемонії вручення Нобелівських премій за медицину вона дісталася двом ученим за розробку дієвої імунотерапії від раку. У Дніпрі вже практикують дане лікування.