Громадська активістка Уляна Пчолкіна дала ответы на незручні запитання про інтим людей з інвалідністю. Відповідний подкаст опублікував ТСН. Відео з відповідями на питання – в кінці статті.

Уляна пояснює, що людина, який отримав травму хребта і опинився в інвалідному візку, відчуває своє тіло зовсім інакше. Однак, як зазначає громадська активістка Уляна Пчолкіна, це не означає, що у людини з травмою не може бути сексуального життя.

Уляна зазначає, що інвалідність цілком може бути сексуальною і все залежить лише від самої людини – наскільки він здатний сприймати себе.

Часом задати питання, яке вас хвилює, буває дуже складно з-за сорому, незнання або хвилювання, від незнання про що саме можна запитати. Не варто хвилюватися, адже це нормально – цікавитися у людини, яка тобі подобається, про переваги та інше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Головне, що потрібно пам'ятати – людина з інвалідністю – це перш за все людина. Важливо знати, що люди після травми займаються сексом, травма негативно впливає на фізичний стан і бувають деякі зміни, але вони – вирішуються.

Важливо вивчати своє тіло і допомагати в цьому партнера і пам'ятати, що секс – лише мала частина відносин. Пам'ятайте, що людина з інвалідністю – це така ж людина і якщо вам подобається хлопець чи дівчина не бійтеся починати відносини.

Почати стосунки дуже легко – познайомтеся. І коли ваші відносини дійдуть до інтиму – будьте щирими і шукайте загальне задоволення.

Нагадаємо, чому треба колупатися в носі і є козюльки. Як зміцнити організм незвичайним і "шкідливим" способом.

Як повідомляв Знай. ua, оксфордські вчені налаштували імунітет проти артриту. Британські дослідники розробили спеціальну вакцину, яка пройшла успішне випробування.

Знай. ua писав, що вчені винайшли еліксир молодості. Вчені розповіли, від яких продуктів треба відмовитися, щоб залишатися вічно молодим.