Щоб знизити і підтримати вагу, необхідно ефективно вибирати активні навантаження, а не дієти.

Американські вчені порівняли ефективність дієт і вправ при боротьбі із зайвою вагою.

Зайву вагу

Дослідники порівняли кількість споживаних калорій у людей, які змогли скинути вагу і підтримувати його на одному рівні, у людей з нормальною вагою і надлишковим

Про це повідомляє Science Daily.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вчені зробили висновок, що щоб скинути і підтримати вагу, необхідно вибрати активні навантаження, а дієта не допоможе. В такому випадку людина споживає практично те ж кількість калорій, скільки і при зайвою вагою, але витрачаються вони стрімкіше.

"В цьому дослідженні розглядається питання про те, чому так багато людей борються за зниження ваги протягом тривалого періоду. Ми надаємо докази того, що для зниження ваги необхідно вибирати активні фізичні навантаження, а не катастрофічно обмежувати споживання калорій",- говорять вчені.

Варто нагадати, що Дієтологи розповіли, від якої каші краще відмовитися. Про це передає Clutch.

За словами експертів, білий очищений рис — найгірший продукт, який може порадити дієтолог. Незважаючи на всю його користь у вигляді вітамінів групи В, Е, Н і РР, а також необхідних організму мінеральних речовин: калія, кальція, магнія, цинку, селени, міді і марганца, заліза, фосфору и натрія у його складі велика кількість простих вуглеводів. Часте вживання рису може стати причиною швидкого набору ваги.

Дієтологи вважають, що білий рис краще замінити на неочищений бурий. У ньому міститься багато повільних вуглеводів, які сприяють швидкому насиченню і наповнюють енергією на довгий час. Втім, з ним теж краще не переборщувати, інакше можна отримати тяжкість в шлунку на цілий день.

Нагадаємо, Дієтологи назвали головні продукти, від яких худеют навіть уві сні

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Можна чи схуднути на дієті без обмежень

Також Знай.ua" писав про те, що Названі продукти, які заважають вам схуднути