Нещодавнє дослідження вчених з Мерілендського університету довело, що заміжні жінки більше занурені у домашні турботи і менше сплять.

За інформацією вчених, мами, які мають парнера, роблять 62% всієї домашньої роботи і мають лише годину часу в день на дозвілля. Дослідники стверджують, що це може свідчити про те, що сім'ям доводиться жити в полоні стереотипів, які диктують їм модель поведінки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінки відчувають, що виконувати всю роботу по дому - це їх обов'язок. За це вчені замитили цікаву закономірність - мами-одиначки і заміжні жінки приділяють дітям приблизно однакову кількість часу.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Прекрасна новина!

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, людство опинилося на межі екологічної трагедії з-за вирубки лісів.

Як повідомляв портал Знай.іа, в США розробляють безшумний танк на водні.

Також Знай.іа писав про те, вчені викрили брехню Путіна про вибухи під Северодвінську.