Так, відомий лікар-гінеколог та експерт проекту "Я соромлюсь свого тіла" на телеканалі СТБ Людмила Шупенюк відповіла на найбільш хвилюючі питання про інтимне здоров'я жінок в ексклюзивному інтерв'ю виданню Clutch.

Зокрема, одним з поширених питань гінеколога є питання вибору гігієнічних засобів у період менструації. Про це ми запитали Людмилу.

Ось що думає фахівець з цього приводу:

"Якщо чесно, гігієнічно найбільш виправдано використовувати прокладки. Звичайно, якщо вони якісні, зручні і не протікають. Ті, хто користуються чашами або тампонами, можуть зі мною посперечатися, але все ж виділення під час менструації не повинно накопичуватися всередині нас, воно повинно відходити". - впевнена Людмила Шупенюк.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що відомий гінеколог розповів про пологи королеви Єлизавети II.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Казахстані медики помилково оформили одного з новонароджених немовлят як мертвого і поклали його в холодильну камеру навіть після того, як дитина подав ознаки життя.

Також портал Знай.ua писав, що експерти розповіли про 5 тривожних симптомів, які можуть зробити вас безплідною назавжди.