Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі заявив, що знайшов кошти для фінансування зарплат працівникам центру, де довідки видаватимуть не за місяці, а за хвилини. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні Меморандум про створення центру підписали голова обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі, міністр юстиції Павло Петренко, президент фонду "Східна Європа" Віктор Лях і мер Геннадій Труханов.

"Ми поклали початок центру швидких і некорумпованих адміністративних послуг, який відкриється в жовтні в рамках президентської програми дебюрократизації та децентралізації і нашої програми натиску на корупцію", - сказав Саакашвили.

Читайте також: Саакашвілі посварився з головою Державіаслужби

Проте, підкреслив він, необхідний нормативний документ не прийняли стосовно цього, але він не хоче зволікати і сам знайшов гроші для формування такого центру.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Ми зібрали з міжнародних організацій з миру по ниточці і будемо платити співробітникам зарплати так, щоб вони дивилися людям в очі, а не в руки і кишені", — написав М.Саакашвілі.

На своїй сторінці Саакашвілі також процитував слова міністра юстиції України Павла Петренка про те, що одеський центр стане найкращим в Україні пілотним проектом такого типу, де не буде хабарів і люди будуть задоволені.

Нагадаємо, що одразу ж після свого призначення на пост глави обласної державної адміністрації в Одесі, Сакашвілі оголосив війну корупції, розкритикував місцевих митників, прокурорів та суддів.