Комбат добровольчого батальйону "Донбас", що влився пізніше в склад Нацгвардії, Семен Семенченко може втратити депутатську недоторканість.

Відповідні документи підготували в Генпрокуратурі. Також зняття депутатської недоторканості може торкнутися ще чотирьох нардепів від "Радикальної партії" і "Самопомочі". Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів нардеп Ігор Мосійчук.

За його словами, джерела в ГПУ розповіли, що генеральному прокуророві Віктору Шокіну вже подали відповідні документи.

"На мене, на Дмитра Лінько, Андрія Лозового. І додалася ще четверта заява на одного з депутатів від "Самопомочі"... За нашою інформацією, це Семен Семенченко", - розповів Мосійчук. Як розповів znaj.ua нардеп, позбавити недоторканості його можуть за дуже активну діяльність: "У мене немає доки причин такого вирішення Генпрокуратури".

Експерти вважають, що можливо Семенченко став об'єктом уваги ГПУ через багатократні звинувачення на адресу комбата.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Скандальна суддя Царевич знову працює – адвокат

Нагадаємо, депутатській недоторканості нещодавно були позбавлені Сергій Мельнічук і Сергій Клюєв.