Генеральна прокуратура завершила досудове розслідування щодо трьох колишніх народних депутатів у кримінальному провадженні за фактом ухвалення "диктаторських законів".

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури.

У відомстві зазначають, що Олександру Єфремову, Сергію Гордієнку та Олександру Стояну повідомили про завершення досудового розслідування. Також екс-нардепам надали матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

Політиків підозрюють у зловживанні службовим становищем та службовій підробці.

Після того, як підозрювані завершать ознайомлення із документами, обвинувальний акт у провадженні направлять до суду для розгляду по суті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Екс-керівника "Укрспецекспорту" Бондарчука знайшли у Британії

Нагадаємо, 16 січня минулого року Верховна Рада ухвалила пакет законів, який у народі прозвали "диктаторськими". Вони утискали права і свободи громадян. Народні депутати тоді голосували за шляхом підняття рук.

Після прийняття законів посилились протестні настрої на Майдані. Зрештою, це призвело до масових убивств під час протестів та зміни керівництва, а представники тодішньої влади втекли за межі країни.