Путінський пропагандистський телеканал "Росія 1" не відмовився від наміру провести фейковий телеміст "Треба поговорити", незважаючи на відмову українського телеканалу NewsOne.

"Телеміст" розпочався 12 липня о 18 годині по скайпу. Ведучі залишилися колишні - Андрій Малахов і Марія Сіттель/

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

По скайпу російська сторона, якій, як видно, дуже треба поговорити, спілкується з місцевими та українськими "діячами науки, кіно та спорту, а також звичайними людьми".

Російські пропагандисти вперто просувають ідею "дружби" та примирення, намагаючись нав'язати глядачам думку, що ніякої війни Москва не веде в Україні, а "братні" народи посварили українські політики.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

В ефірі – вареники, сало, фальшиві емоції і крокодилячі сльози.

Хто став гостями студії окупантів, які питання задають путінські пропагандисти і які відповіді звучать - дивіться відео:

Нагадаємо, Малахов розлютив українців своїм пропагандистським телемостом, який жорстко розкритикували і категорично заборонили в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський прожене російських пропагандистів з українського ТБ.

Також Знай.ua писав, Притула розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.