Як відомо, днями проти ряду екс-чиновників були скасовані санкції за 2016-2018 роки, а за 2019 рік - продовжують діяти. У Генпрокуратурі заявляють, що частина санкцій проти екс-президента Віктора Януковича та його оточення не скасована.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Сарган зазначила, що Європейський Союз скасував санкції проти Януковича та низки чиновників за 2016-2018 роки, але введені в 2019 році продовжують діяти.

"Санкції 2019 діють! Виробництва не закриті! Що за звичка виштовхувати штучний негатив вперед і поливати незаслужено брудом всіх? Ті, хто годується з грантів, зайву копійку з того відітнуть?". Лариса Сарган

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Нагадаємо, що недавнє рішення суду ЄС скасувати санкції щодо Януковича і його соратників пов'язано з відсутністю доказової бази для звинувачень в адресу цих осіб. Про це розповів адвокат президента-утікача Віталій Сердюк.

Раніше Знай.uа повідомляв, над Зеленським нависла загроза, Пальчевський терміново звернувся до президента.

Також Знай.uа писав, Путін оскандалився неймовірно маразматичним фейком про Майдані.