В.о. голови Миколаївської ОДА В'ячеслав Бонь іде у відставку. Таку вказівку він отримав особисто від Президента України Володимира Зеленського. При цьому голова держави порівняв миколаївських чиновників з бандитами. Війна Зеленського проти старої системи набирає нових обертів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Звертаючись до чиновника, Президент не стримував емоцій: "Ви ж працюєте на них (на миколаївців, - прим.)! Ваша зарплата - це вони платять податки! Ви ж це розумієте? Структурно в голові потрібно все поміняти, щоб зрозуміти, звідки взагалі гроші. Якби ви не були першим замом, я б вам повірив. А ви були першим замом, все прекрасно знаєте!

При цьому Зеленський наголосив, що прості мешканці Миколаєва не винні в репутації рідного міста, як бандитського. Відповідальність за це повністю лежить на миколаївських чиновниках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Очевидно, сьогодні ще варто на чекати роботи президентського батога – після Миколаївської області Президент вирушив до Харківської. Такий непростий маршрут зумовлений насиченим графіком Зеленського, який прагне встигнути об’хати всі регіони до дня виборів.

Нагадаємо, що Порошенко влаштував цирк з "вдячною вчителькою" у порожньому вагоні

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода кохана Андрія Богдана з команди Зеленського вибовкала про гарячий роман

Також портал Знай.ua писав, Зеленський ухвалив указ про Чорнобиль