У новому випуску програми "Право на владу" Сергій Притула заявив, що нова політика – це не лише нові обличчя. Це пеш за все нові форми спілкування. Тому він вважає дивним той факт, коли партію "Голос" "мочать" прихильники "Європейської солідарності". Притула запропонував об'єднуватись демократичним силам і перестати "приносити задоволення пану Мураєву".

Ірина Геращенко в ефірі програми говорила про те, що чорні технології які використовуються на виборах, - це неправильно. Але якщо це вже відбулось, то потрібно знаходити якісь компроміси і не впадати в те, що ще більше роз'єднує.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У відповідь на це Сергій Притула задав запитання про СМС, які розсилає штаб Порошенка. Ці повідомлення дискредитують партію Вакарчука "Голос" і викривлено подають рейтинги:"Голос слабне, українці розчарувались у Вакарчуку", "Голос не проходить в Раду"та ін.

На це Геращенко зазначила, про те, що "Голос" не проходить в Раду говорить соціологія і запропонувала подавати в суд на соціологічні компанії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але я бажаю всім демократичним силам, щоби ми широкою колоною зайшли до парламенту, щоб там менше було всяких опозиційних блоків", - завершила свій спітч Геращенко.

Такі слова викликали усмішку у Притули, він сказав, що вважає дивним той факт, коли партію "Голос" "мочать" прихильники "Європейської солідарності". Адже це лише тішить їхніх головних опонентів – опозиціонерів. Сергій Притула закликав залишити "пана Мураєва" без такого задоволення.

"Я думаю, що потрібно всім проукраїнським силам триматися купи. Але справа в тому, що якби прихильники вашої політичної сили розсилали соціологію, або посилання на сайт, на якому можна подивитись соціологію, це було б одне. Та коли люди, в яких ми бачимо союзників по багатьох програмних засадах, роблять розсилку таких СМС, де… ну давайте відверто, це називається сленговою фразою – "мочать". Ми маємо перестати приносити задоволення в цій студії пану Мураєву. Друзі, давайте всі об'єднуватися", - закликав Притула.

Нагадаємо, Притула влаштував жорстку перепалку з Мураєвым у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула емоційно прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу

Також Знай.ua писав, Притула поділився сімейною історією, яка виявилася пророчою.