У новому випуску програми "Право на владу" Наталія Мосейчук задала незручне запитання кандидату у народні депутати за списком партії "Голос" Сергію Притулі. Ведуча пригадала, як Святослав Вакарчук закликав голосувати "не по-приколу", натякаючи на Володимира Зеленського.

В ході програми мова зайшла за чорний піар і Притула, зокрема, сказав про СМС, які розсилає штаб Порошенка. Ці повідомлення дискредитують партію Вакарчука "Голос" і викривлено подають рейтинги: "Голос слабне, українці розчарувались у Вакарчуку", "Голос не проходить в Раду" та ін.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми згадали про випадки чорного піару "ЄС" стосовно "Голосу". Але я дуже добре пам'ятаю, коли Вакарчук просив не голосувати по-приколу. Скажіть, яка кішка між вами бігала тоді і що відбувається зараз?", - запитала Притулу Вакарчук.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шоумен на це зазначив, що особисті думки Святослава Вакарчука до того часу, поки він не став головою партії – це його особиста справа. Натомість зараз особисті ініціативи Вакарчука обговорюються колегіально і за ним нема остаточного слова.

"Особисті ініціативи Святослава Вакарчука до тих пір поки він був просто громадянином України зі своєю громадянською позицією – це його особиста справа. З тих пір, коли Святослав Вакарчук оголосив, що партія "Голос" йде на парламентські вибори, його особисті ініціативи стали частиною наших колегіальних обговорень. Саме тому, коли я говорю про те, що партія "Голос" намагається уособлювати собою нову українську політику, я і це маю теж на увазі. Українці звикли голосувати не за партію, за програму, а за яскравого лідера. Так було завжди. Ми намагаємося сказати – друзі, наш лідер не диктатор. За нашим лідером немає остаточного слова. Ми новий формат, який ми хочемо привнести у Верховну Раду", - зазначив Притула.

Нагадаємо, Сергій Притула заявив, що нова політика – це не лише нові обличчя. Це перш за все нові форми спілкування. Тому він вважає дивним той факт, коли партію "Голос" "мочать" прихильники "Європейської солідарності". Притула запропонував об'єднуватись демократичним силам і перестати "приносити задоволення пану Мураєву".

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула влаштував жорстку перепалку з Мураєвым у прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Притула емоційно прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу