З парламентської кампанії в мажоритарних округах вибули 136 кандидатів, серед яких було 27 так званих "клонів". Про це повідомляє рух Чесно.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також серед 136 вибулих кандидатів 93 були самовисуванцями, 43 балотувалися від партій. 129 кандидатів забрав документи за власним бажанням, а реєстрацію сімох людей скасували примусово.

Загалом, скасовано реєстрацію кандидатів, які балотувалися у 86-ти округах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в українських силовиків вистачає можливостей, щоб забезпечити безпеку на позачергових парламентських виборах.

У неділю 21 липня в Україні пройдуть позачергові вибори у Верховну Раду. Безпеку на виборах вперше буде забезпечувати авіація МВС. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Дуже важливо, щоб вибори пройшли спокійно, законно і чесно. У МВС є сили, засоби та мотивація для забезпечення безпеки і законності ", - запевнив він.

Нагадаємо, результати виборів на мажоритарних округах в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, вибори в Україні будуть охороняти навіть з повітря.

Також Знай. ua писав, що хто засинає Україну агітацією в останній день перед виборами.