Відома українська співачка, солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна відома своїми яскравими образами. Вона часто радує шанувальників цікавими фотографіями і ділиться новинами творчого життя. Але цього разу артистка здорово здивувала мережу скромним фото, на якому позує без макіяжу. А ще поділилася новиною про переїзд у новий будинок.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На селфі рокерка Юля позує в ніжному домашньому луці, вона без макіяжу, а її волосся зібране в недбалий хвостик і зав'язане хусткою. Співачка одягнена в білу футболку, а на її плечах видно ремінці рюкзака. У підписі до фотографії Саніна похвалилася шанувальникам новим будинком.

"За останні два тижні наш з @val_hardkiss будинок склався, як пазл. Заїхали меблі, матраци, штори, скатертини... Який же це кайф. Залишилося докупити приємні дрібниці, посуд, текстиль і можна заїжджати. У домі багато світла, різного. І воно все тепле. Світло створює головний затишок, як вважаєте?", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Солістка The Hardkiss показала небезпечні розваги над прірвою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що The HARDKISS презентували новий чуттєвий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що The Hardkiss презентували кліп про "токсичні" відносини.