Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. Так, переможницею шоу стала дівчина на ім'я Даша Квіткова. Як виявилося, ще до фіналу зйомок парочка вже крутила роман, і Микита навіть запросив Дашу жити з ним.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На днях обраниця холостяка похвалилася, що Микита возив її в Париж, потім вони разом відвідали Одеський кінофестиваль, а тепер відправилися на відпочинок в Єгипет. На своїй сторінці в Instagram Даша Квіткова опублікувала декілька фотографій, зроблених в душі. На знімках вона з'явилася в спокусливому чорному купальнику в білий горошок. А в підписі до фотографій обраниця холостяка розповіла про готель, в якому вони з Микитою зупинилися.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.