На цих вихідних у київському тролейбусі заслуженого воїна АТО і керівника українського волонтерського Центру підтримки аеророзвідки Марію Берлінську образили через те, що вона розмовляла українською мовою.

Дівчину принизив невідомий п'яний чоловік, обізвавши її "б*ндеровкою". При цьому пасажир намагався вибити з рук телефон, коли вона спробувала його сфотографувати.

Про це написала сама Берлінська на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"П'яна, багрова пика несподівано нависає прямо над вухом: - А ти б*ндеровка з якого Мухосранська сюди приперлась? Їдь звідси в свій б*ндеровський Мухосранськ абратно! -Шановний спілкуйтеся ввічливо, - намагаюся спокійно вирішити ситуацію. Але п'яний ватний клоун не заспокоюється. Матом-перегаром на весь тролейбус розповідає, що треба робити з наїхали б*ндеровцями. Набираю 102 - намагається вибити з рук телефон. Штовхає", - пояснила ситуацію Марія.

Далі, за словами потерпілої, чоловік вийшов за нею на зупинці і почав переслідувати. Після чого п'яний спробував її вдарити.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

"Готуюся давати здачу. І тут підходить хлопець у камуфляжі, вже удвох пропонуємо йому йти лісом. Підібгавши хвоста, матюкаючись, тікає в темряві дворів. Стоїмо з побратимом, куримо, розмовляємо про війну і мир. Тепло прощаємося", - закінчила вона свою розповідь у соцмережі.

Крім того, до своєї публікації Берлінська прикріпила фотографію нападника. На жаль, знімок вийшов дуже поганої якості і розгледіти обличчя п'яного чоловіка майже не можливо.

Їду щойно в тролейбусі додому, говорю українською. П'яна, багряна пика зненацька нависає прямо над вухом: - А ти...

Geplaatst door Марія Берлінська op Vrijdag 5 oktober 2018

Нагадаємо, що настоятель Києво-Печерської лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло зробив чергову скандальну заяву, яка шокувала українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній контрактник показав гнилу систему ВСУ зсередини.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники військової прокуратури і СБУ затримали лейтенанта ВСУ, командира роти охорони однієї з військових частин, під час спроби викрадення двох авіаційних двигунів ТВЗ-117А до вертольота МІ-8, вартістю близько 400 тисяч гривень.