Про те, що Путін готовий до діалогу із Заходом, свідчить інтерв'ю ймовірних "отруйників" Сергія Скрипаля для Russia Today.

Дане припущення в інтерв'ю для Gazeta.ua озвучив російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровий.

"Росія почала розмову з Заходом. Але вона не збирається повністю йому відкриватися. Підуть процеси, дуже схожі на те, що відбувалося з Іраном. Він начебто допускав інспекторів, але робив все можливе, щоб ускладнити їх життя. При цьому всім було зрозуміло, що веде розробку ядерної зброї", – заявив Боровий.

Костянтин Боровий

Також Боровий додав, що Кремлю важливіше не достовірність легенди, а просто її наявність.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Путін готовий почати відповідати на питання. Він знаходиться у дуже складній ситуації. Настануть справжні серйозні санкції. Йому потрібні відмазки. Виконавці його наказів недостатньо розумні", – пояснив опозиціонер.

Костянтин Боровий

Він додав, що на наступне питання Великобританії з приводу виробництва хімічної зброї в Росії відповідь теж буде негативною.

"Путін досить спритний і продемонстрував це багато разів. "Дотиснути" його буде дуже важко. Особливо, якщо не вирішити головну проблему – відсутність демократії в Росії. Спроби дотиснути Муаммара Каддафі, Саддама Хусейна, Мілошевича не дали майже ніякого результату. Допомогло використання військової сили. Але це були країни, які не володіли ядерною зброєю. З Путіним все буде значно складніше", – резюмував Боровий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Солсбері територію італійського ресторану "Преццо" оточила поліція – двом відвідувачам, чоловікові і жінці стало погано, ймовірною причиною називають отруєння.

Припускають, що вони можуть бути росіянами. Правоохоронці Уїлтширу заявили, що їх викликала до "Прецца" бригада швидкої допомоги.

Варто нагадати, що Великобританія не буде вводити санкції проти Росії по "справі Скрипалів" аж до завершення Brexit, виходу Великобританії зі складу Євросоюзу. Про це повідомив заступник голови МВС Британії Бен Уоллес.

Нагадаємо, спливли дані про спільників отруйників Скрипалів.

Як повідомляв Знай.uа у готелі, де зупинилися отруйники Скрипаля, озвучили дивні деталі.

Знай.uа писав, ЗМІ показали, на чому прокололися отруйники Скрипалів.