Російського телеведучого Володимира Соловйова, який прославився різкою критикою Заходу у своєму ток-шоу, помітили в Нью-Йорку.

Він гуляв у Центральному парку. Відповідне фото з'явилося в Twitter одного з користувачів соціальної мережі.

Сам телеведучий не говорив, що збирається їхати до США.

Користувачів Twitter обурив цей факт, вони звинуватили журналіста в лицемірстві та нагадали йому про критичні випади на адресу США, які він неодноразово робив під час своїх програм.

Звернемо увагу, раніше в поле зору громадськості з того ж приводу потрапив король російської пропаганди Дмитро Кисельов. Його бачили на відпочинку в Амстердамі. При цьому в одному зі своїх ефірів Кисельов закликав спалювати серця геїв.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після того, як йому заборонили в'їзд ло Європи, Кисельов відправився відпочивати в Японію, а не на російські курорти.

Таким чином, як бачимо, російські пропагандисти, аж ніяк не гребують поїздками за кордон, певно, що російський сервіс їх не надто приваблює.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, бойовики "ЛНР" внесли проросійського пропагандиста Анатолія Шарія до списку неугодних журналістів, які не поділяють їхніх терористичних поглядів.