67% опитаних росіян вважають, що президент Володимир Путін винен в корупції серед вищих ешелонів влади.

Про це говорять результати опитування, проведеного Левада-центром. При цьому вказується, що Путіна вважають єдиним винним в корупції 25% опитаних, 42% вважають, що президент винен в значній мірі, 20% - частково. 11% висловилися, що після того, як Путін став знову президентом, корупції стало більше. 64% не помітили ніякої різниці.

58% впевнені в тому, що рівень корупції можна знизити, 16% - вже зневірилися в цій боротьбі. У тому, що влада повністю корумпована, вважають 32% росіян.

Опитування соціологи проводили в 137 населених пунктах 48 регіонів РФ методом особистого інтерв'ювання. Похибка вибірки становить 2,9%.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що протести в Росії зруйнували міф про те, що Володимир Путін користується величезною підтримкою серед росіян.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще