Першою країною, яку Еммануель Макрон планує відвідати в якості президента Франції, стане Німеччина.

Про це в ефірі телеканалу CNews повідомила євродепутат і представник партії "Демократичний рух" Сільві Гулар, яка підтримує Макрона. Ймовірно, що перед Берліном, новий президент Франції відвідає війська своєї країни за кордоном, про що він заявляв в рамках передвиборчої кампанії.

Офіційні представники Макрона не коментували можливість його поїздки до Німеччини. Канцлер ФРН Ангела Меркель поки лише привітала новообраного французького лідера.

За підсумками другого туру президентських виборів, Макрон набрав 66,06% голосів, а його суперниця з "Національного фронту" Марін Ле Пен - 33,94%.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Макрон почув привітання від прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей та міністра закордонних справ країни Бориса Джонсона.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще