У терористичній організації «Ісламська держава» спростувала інформацію про втрати, після того як американська авіація скинула на базу бойовиків надпотужної фугасної авіабомби GBU-43.

Про це повідомляє близьке до терористів агентство Amaq. Бойовики кажуть, що бомбардування не принесло ні їм, ні їх базі жодної шкоди.

«Спеціальне джерело Amaq повідомляє, що в результаті вчорашнього удару американської бомби GBU-43 / B в провінції Нангархар сили ІД не зазнали втрат убитими або пораненими», - заявили джерела «Ісламської держави».

Американські літаки скинули 13 квітня надпотужний боєприпас GBU-43, який отримав назву «мати всіх бомб». Бомбардування проводили в афганській провінції Нангархар. Військове командування США пояснило, що так планували знищити систему тунелів і печер бойовиків. На підготовку операції пішло кілька місяців. В результаті, знищено 36 бойовиків.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явилося відео моменту бомбардування бази бойовиків «Ісламського держави». Потужність бомби становить 11 тонн в тротиловому еквіваленті, а радіус ураження - майже 140 метрів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще