Прем'єр-міністр країни-агресора не перестає дивувати росіян дивними і резонансними заявами.

На цей раз на зісіданні парламенту він заявив, що твердження щодо того, що зарплати вчителів і лікарів зменшилися – це "відверта брехня".

"Це ж не правда, ну чо, платити більше стали", - зазначив він.

За його словами, незважаючи на те, що у всіх є свої політичні позиції і цілі, не можна біле називати чорним.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медведєв уточнив, що хотів би, щоб "усі разом цінували політичний результат, у створенні якого брали участь".

Як стверджує глава російського уряду, рівень життя, рівень доходів населення зростає, а інакше "він би вже не стояв за цією трибуною, і був би інший уряд".

Нагадаємо, раніше російський прем'єр вже оскандалився, порадивши вчителям у відповідь на скарги про низькі зарплати, заробляти гроші в інших місцях – наприклад, піти в бізнес.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Медведєв похвалився зростанням тривалості життя в країні. Цей показник, за його даними, за десятирічний період виріс на шість років і тепер росіяни живуть в середньому 72 роки.