Антикорупційне розслідування російського опозиціонера Олексія Навального "Він вам не Дімон" наштовхнуло на ідею виробників алкоголю – новий бренд італійці хочуть назвати Dimon.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Поки що на полицях російських магазинів можна зустріти хіба що скандально відому горілку "Путінку", але вже незабаром громадяни будуть "милуватися" обличчям прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва не тільки з екранів телебачення, а ще й на етикетці винної пляшки.

За словами співвласника італійської компанії ColleMassari Марії Ірис, заявку на патент щодо продажу продукції в Росії вже подали. Втім, бюрократія дається взнаки – припускають, що до запуску реалізації вина на російському ринку може пройти кілька років.

Керівництво вже навіть готує подарунковий набір для Кремля: окремий як для президента РФ Володимира Путіна, так і для "героя" рекламної кампанії, Дмитра Медведєва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кримські окупанти почали випускати фальсифікат, маскуючи дешеві напої під відомі бренди.