Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв подав декларацію про доходи за минулий рік.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Попри те, що з подібною заявою виступила прес-секретар голови уряду Наталія Тімакова, офіційних підтверджень по звітності правої руки Володимира Путіна немає – документ досі не оприлюднили для загального доступу.

Тімакова виправдалася, що публікація повинна з'явитися на ресурсі Кабміну РФ, після чого й розпочнеться перевірка.

Слід відзначити, що за підсумками 2015 року дохід Медведєва склав 8,78 млн руб, що на 700 тис. руб більше, ніж в 2014 році. За 2015 рік Путін заробив 8,89 млн руб, підвищивши свої доходи на 1,23 млн руб. Протягом року ніяких змін в майні Путіна не було зареєстровано.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Відомо, що російський президент, як і в 2014 році, володіє двома автомобілями ГАЗ М-21, позашляховиком "Нива" і автомобільним причепом "Скіф". Крім того, у Путіна є гараж площею 18 кв.м, квартира 77 квадратних метрів і земельну ділянку площею 1500 кв. м.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що під час проведення розслідування, розпочатого російським опозиціонером Олексієм Навальним, підтвердилися факти фінансових махінацій прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.