Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв не втомлюється дивувати різноманітними заявами, які часто мають двозначний характер.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

До переліку "перлів" правої руки президента РФ нещодавно додався ще один. Вийшло все, як завжди, випадково: так само, як було із яскравою промовою про перейменування американо, що стала темою для анекдотів на мемів.

Під час одного із засідань прем'єр вирішив покарати не зовсім пунктуального міністра сільського господарства Олександра Ткачова, який запізнився на роботу.

Щоб дати посадовцю зрозуміти своє невдоволення, Медведєв заявив, що якщо той не може прокинутися вчасно, то треба "ставити будильники у різні місця".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У приклад він поставив самого себе, зізнавшись: приходить додому вночі, але все одно не запізнюється.

Користувачі соцмереж почали активно обговорювати таку заяву і нагадали прем'єру про його так звану хворобу, яка у підсумку виявилася фейком.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що творці онлайн-гри розробили персонажа за прототипом Дмитра Медведєва.