У Кремлі активно обговорюють стан здоров'я російського президента. Близьке оточення Володимира Путіна стверджує, що він нібито "смертельно хворий".

Про це на сторінці у Facebook написав активіст Громадського люстраційного комітету Карл Волох.

Він стверджує, що кремлівському лідеру вже шукають заміну, адже він не зможе найближчим часом справлятися зі своєю роботою. Активіст додав, що офіційних підтверджень таких даних поки що немає, але джерело він розкривати не стане "із міркувань безпеки".

Виявилося, що в переліку можливих осіб, які тимчасово замінять Путіна, розглядають різні варіанти: навіть затриманого на 15 діб під час масових мітингів опозиціонера Олексія Навального.

Сам президент РФ також поки що не підтвердив цю інформацію.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Володимир Путін заявив: російський прем'єр Дмитро Медведєв нібито "сильно захворів".