У мережі опублікували кадри рятувальної операції екіпажу розвідувального корабля Чорноморського флоту РФ "Лиман", який після зіткнення з сирійським скотовозом Youzarsif-H пішов на дно моря за 40 кілометрів від Босфору.

Причиною загибелі російського судна стала велика пробоїна. На момент аварії на ньому знаходилися близько 80 членів екіпажу. Декого з них врятували моряки з сирійського судна, інших доправила на сушу берегова охорона Туреччини.

Моряків із затонулого "Лиману" на базу Чорноморського флоту доставляло також російське судно "Улус-Стар".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на момент зіткнення на морі був туман, що й могло спровокувати інцидент через погану видимість. Деякий час 15 моряків російського судна вважалися зниклими безвісти.

У соцмережах загибель корабля розвідників Путіна висміяли, покепкувавши, що зіткнення стало "ножем у спину від сирійських братів".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До речі, спочатку ЗМІ поширили інформацію про те, що "Лиман" протаранило судно під назвою "Ашот-7", але підтвердження, що саме таку назву має корабель, ніде немає.