У соціальній мережі один з рупорів Кремля Володимир Соловйов попався на брехні.

У Twitter Соловйов стверджував, що не було ніколи договору між СРСР та нацистською Німеччиною "про дружбу". При цьому він назвав наклепниками всіх тих, хто стверджував зворотнє. "Не було договору про дружбу. Був пакт про ненапад. Ти просто наклепник", - запевнив Соловйов.

На що опонент надав пропагандисту фотографію газетної вирізки того часу. Де доводиться зворотне.

Нагадаємо, "Договір про ненапад між Німеччиною і Радянським Союзом" (Пакт Молотова-Ріббентропа) сторони підписали 23 серпня 1939 року. "Договір про дружбу і кордон між СРСР і Німеччиною" СРСР і Німеччина підписали 28 вересня 1939 після поділу Польщі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російського телеведучого Володимира Соловйова, який прославився різкою критикою Заходу в своєму ток-шоу, помітили в Нью-Йорку. Користувачів Twitter обурив цей факт, вони звинуватили журналіста в лицемірстві і нагадали йому про критичні випади на адресу США, які він неодноразово робив під час своїх програм.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще