У мережі опублікували відео з американського міста Сан-Франциско, на якому жінку дуже обурила присутність комуністичного прапора і георгіївських стрічок. Вона влаштувала справжній скандал і просила свого телефонного співрозмовника викликати поліцію.

Відео з'явилося на одному з Youtube-каналів. Імовірно, жінка емігрувала в США із однієї з пострадянських країн.

"Їм було мало того року поліції. Вони тут на мене напали, кричали: «Путіну хвала!». Треба викликати поліцію. Ця ганчірка тут висить! Ця кривава ганчірка, КДБ-шна, яка погрожує Америку в пил перетворити! "- обурювалася вона.

Її обурив той факт, що російський президент Володимир Путін погрожував перетворити США в пил, а тепер на вулицях американського міста з'явилася комуністична символіка. Жінка наголосила, що "тут висить святий американський прапор і висить путінська КДБ-шная ганчірка".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім цього, жінку розлютив, парад російських активістів в місті, а також те, що людям вільно роздавали георгіївські стрічки.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, росіяни відзначилися костюмованим шабашем, який вони присвятили пам'яті ветеранам Другої світової війни.