Російські військові відомства знайшли чергову загрозу від американців – цього разу під прицілом опинилися ракетні установки "Томагавк", що базуються на військових кораблях США.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зокрема, екс-керівник комітету Держдуми з оборони, адмірал Володимир Комоєдов заявив, що подібне оснащення становить "суттєву небезпеку та має руйнівний потенціал".

Аргументував свої припущення без особливих підтверджень, запевнивши, що така стратегічна зброя нібито може "оминути сушу і навіть потрапити у кватирку".

Масштаби такої загрози у РФ розцінюють як завжди більш глобально, підкреслюючи, що установка небезпечна для більшої частини країни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Адмірал натякнув, що Росія готова дати відсіч США, одразу від хвилювання перерахувавши всі види наявних озброєнь: від підводних човнів до авіації.

"Навіщо дражнити і погрожувати, якщо відносини між країнами і так тонкі, наче папір" , - добавил Комоедов.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що влада Ірану погодилася дати Росії дозвіл на використання власних військових баз на території країни за потреби.