У Ленінградській області депутат Володимир Петров в декларації про доходи і нерухомість за минулий рік вказав, що володіє ділянкою на Марсі й кількома зірками.

Зірки він купив, щоб дарувати депутатам і представникам виконавчої влади за будь-які важливі події, пишуть російські ЗМІ.

У зірок є імена "Епізод-1", "Епізод-2" і так далі. Одну із зірок депутат вже подарував віце-губернатору Михайлу Кучерявому за те, що він, за словами Петрова, витримав пильну громадську увагу.

"Я подумав, що не задекларувати їх було б неправильно", - уточнив депутат.

При цьому його колеги поки думають, чи варто публікувати подібну інформацію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ми не дуже розуміємо факт власності землі на Марсі. Якщо опублікувати на сайті, то потім буде "країна дурнів", — заявив один з них.

Водночас, Петров уточнив, що незабаром подарує ділянку на Марсі Роснерухомості.

Однак відзначимо, згідно з "Договором про космос" 1967 року, який підписав у тому числі й СРСР, космос і космічні тіла не можуть бути власністю якоїсь держави. Тому, сертифікати, видані Петрову як власнику ділянки на іншій планеті, не мають правової сили.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков вказав у декларації за 2016 року близько 13 млн рублів доходу. При цьому в декларації у Путіна зазначено 8,85 млн рублів.