Росія не хоче остаточно псувати відносини зі Сполученими Штатами і боїться повного розриву, але, як і завжди, подає все під абсурдно-оригінальним соусом.

На цей раз відзначилась офіційний представник МЗС Марія Захарова, яка вирішила дати Дональду Трампу шанс налагодити стосунки, звинувативши попереднього президента в тому, що ситуація між країнами зараз не вельми дружня. Тобто, поведінку Росії на світовій арені, зокрема конфлікт на Донбасі і атаки в Сирії, які підтверджують логічність американських санкцій, Захарова проблемою не вважає в принципі. Про це чиновниця заявила в інтерв'ю одному з американських ЗМІ.

"Так, я згодна, абсолютно низький рівень. Ми зробили стільки заяв з цього приводу, що ми повинні якимось чином поліпшити наші відносини, в інтересах наших народів, в інтересах бізнесу, економіки, політики", - заявила Захарова, яка вже дивувала своїм баченням політичних і суспільних процесів.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Дональд Трамп уже вигадав, як обрушити фінансову систему Росії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще