Сини президента США Дональда Трампа, схоже, не справляються з його мільярдною імперією. Модельне агентство Trump Models вирішили закрити.

Про це повідомило видання Mother Jones, посилаючись на лист президента Trump Models Корінн Ніколас до партнерів, який потрапив до рук журналістів.

У посланні йдеться про те, як після продажу прав на конкурс краси "Міс Всесвіт" компанія Trump Organization вирішила покинути нішу повністю і піти з модельного бізнесу.

Основні активи організації сини Трампа вирішили зосередити на будівництві, гольф-курортах і готельному бізнесі.

Поки агентство працює у звичному режимі. Хоча у пресі й подейкують, що після того як республіканець виграв президентські вибори в США, співробітники Trump Models почали розбігатися.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Трамп відкрив модельне агентство у 1999 році. За 18 років йому вдалося вкласти контракт із такими відомими моделями як Ясмін Ле Бон, Періс Хілтон та Олена Мельник.

Свого часу Trump Models навіть допомогло своєму творцеві влаштувати особисте життя. Адже саме воно представляло Меланію Кнаусс, яка потім стала першою леді США.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Іванка переконала Трампа нанести удар по Сирії.