Скандальну витівку представника РФ в ООН Володимира Сафронкова дипломати та посадовці не забудуть ще довго. Втім, не встигла вщухнути хвиля масових обговорень, як місцеві гумористи знову взялись "висвітлити" інцидент.

Відповідний ролик опублікований на каналі в YouTube.

В одному із випусків програми "Прожекторперісхілтон" в якості гостя запросили гумориста Юрія Стоянова, який навіть присвятив заявам Сафронкова пісню. Композицію охрестили "Дипломатична малява".

Слід відзначити, що свого часу поспред РФ в ООН вступив у словесну перепалку із представником Британії Меттью Райкрофтом. Тоді головною темою стали військові дії на території Сирії. Російський дипломат буквально накинувся на іноземного колегу: "Подивися на мене, очі щось не відводь, що ти очі відводиш? Не смій ображати Росію більше".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кремлівський пропагандист "промахнувся" під час підготовки сюжету про акцію "Пітер, ми з тобою" - замість слів підтримки він заявив, що "у жалобі разом веселіше".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще