Прес-секретар прем'єр-міністра Росії Наталія Тімакова повинна вибачиться через звинувачення на адресу дослідницької організації "Левада-центр". Вона назвала замовним опитування про рейтинг довіри до Дмитра Медведєва.

Про це повідомив глава організації "Левада-центр" Лев Гудков в ефірі однієї з російських інтернет-радіостанцій. Його обурило те, то Тімакова назвала результати опитування "політичним замовленням".

Гудков розповів, що дослідження проводилося в ініціативному порядку і за власні гроші. Він категорично спростовує замовний характер опитування.

"Ось так реагувати - це досить нерозумна позиція, як мені здається. Втім, така позиція характерна для всього нинішнього керівництва. Не розбір по суті, не реакція на проблеми, які виникають в суспільстві, а відмахування від них", - прокоментував заяву прес-секретаря Медведєва Гудков.

Причиною звинувачень з боку Наталія Тімакова стало те, що згідно з даними "Левади-центр" у Дмитра Медведєва значно впав рейтинг довіри і майже половина росіян виступає за його відставку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явилися документи, згадані в розслідуванні російського опозиціонера Олексія Навального щодо російського прем'єра Дмитра Медведєва.