17 років тому, 7 травня 2000 року Володимир Путін вперше вступив на посаду президента Російської Федерації.

За цей час він встиг зробити чимало гучних заяв і дати безліч "казкових" обіцянок, яким так і не судилося стати реальністю.

Соцмережі пригадали йому кращі з "хороших слів", які він наговорив росіянам за ці роки. Більшість з них стосувалися економічного зростання та процвітання країни.

Однак насправді російська економіка за ці роки досягла дна. Санкції негативно позначилися на торгово-промисловій діяльності країни, боляче вдарило по РФ і падіння цін на нафту. Росіяни зіткнулися з дефіцитом деяких товарів, а інфляція буквально з'їла доходи більшості.

Росіяни загрузли в боргах - їм доводиться брати нові кредити на погашення старих. За 2016 рік таких кредитів набрало 53% населення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, в мережі показали мультик про те, як Путін ґвалтує Росію. У буквальному сенсі слова.