Російська православна церква стане паралельною гілкою влади в Росії і поведе її по шляху Північної Кореї.

Відповідну думку у своєму блозі висловив російський журналіст Олександр Тверський.

За його словами, слід очікувати чергових провокацій та придушення "вільнодумців", тому більшість професіоналів просто назавжди виїдуть закордон.

Експерт стверджує, що Путін використовує всього кілька конкретних осіб, які за його дорученням досягають домовленостей із потрібними людьми. Усіх інших, на думку блогера, очікує переслідування та постійний тиск:

"Будуть труїти, рівно стільки, щоб остаточно зламати", - додав Тверський.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Блогер запевнив, що режим Кремля вже перейшов на стадію "тоталітарного монстра", що неминуче обернеться крахом для всієї системи, яку будує президент РФ.

Якщо його плани щодо України проваляться, то в "запасі" є ще Сирія, яку під виглядом так званої допомоги також можна перетворити на арену бойових дій.

"Війна давно стала киснем для цього гнилого тіла, звикайте", - підсумував Тверський.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Пєсков заявив, що президент РФ Володимир Путін вважає анексію Криму правильним рішенням, більш того "не жалкує про це".