Екс-президент США Барак Обама погодився виступити за $400 тисяч. Це удвічі перевищує максимальний гонорар, який брала за свої лекції екс-держсекретар Гілларі Клінтон.

Обама підписав відповідний контракт з інвестиційним банком Cantor Fitzgerald, повідомляє телеканал Fox News.

У вересні банк проведе у Нью-Йорку конференцію для керівництва провідних банків і компаній Уолл-стріт з проблем охорони здоров'я.

При цьому, 44-й президент США неодноразово позиціонував себе як борець з "жирними котами" Уолл-стріт, які, як вважає він, були значною мірою винні у фінансовій кризі 2008 року. Тепер же Обама і сам не встояв перед спокусою збагатитися.

Гонорари Білла Клінтона після президентства перевищували $200 тисяч за мову, а Джорджа Буша-молодшого досягали $175 тисяч.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua" у понеділок, Обама вперше виступив з промовою після того, як залишив Білий дім. Він виголосив промову в Університеті Чикаго, де 10 років викладав право. Зазначимо, поруч з територією університету, в Джексон-парку, збираються побудувати президентську бібліотеку Обами.

Додамо, на найближчий місяць у Обами заплановані 28 різних заходів в США і Європі. Він збирається взяти участь з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у публічних дискусіях біля Бранденбурзьких воріт 25 травня.