Америка найближчим часом запровадить чергові санкції проти Росії. Група конгресменів уже підготувала документ, яким регламентуватимуть суворі економічні обмеження – акт "Про протидію російській агресії 2017".

Відповідні дані оприлюднені прес-службою американського конгресу.

Законопроект створений у якості так званої реакції у відповідь, як його охрестили американські політики. Зокрема, мається на увазі анексія українського Криму, яку не підтримують у США, незаконні дії у Південній Осетії, Абхазії та постійне втручання у політичне життя з боку РФ.

Фінансовий удар по агресору команда Дональда Трампа добре продумала: під прицілом опинилося потужне джерело прибутків "Газпром". Найближчим часом перекриють будівництво "Північного потоку - 2" . Інвесторам, які виявлять інтерес у виділенні коштів на проект, заборонять великі вкладення, адже це стосується усіх цінних паперів нафтогазових компаній.

Росії така ситуація вкрай невигідна, адже у Кремлі розраховували перекрити частину заборгованості, залучивши близько 15 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Якщо зі сплатою боргу будуть затягувати, то це, за прогнозами експертів, одразу відобразиться на курсі рубля, який може майже знецінитися.

Після цього автоматично зросте попит на іноземну валюту, що тільки погіршить економічне становище країни та зробить російський ринок нецікавим для міжнародних інвесторів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Росія припинила дію меморандуму, який гарантував взаємодію зі США та безпеку у повітряному просторі Сирії.