Президент США Дональд Трамп вважає, що його попередник Барак Обама винен у тому, що колишній радник з питань безпеки Майкл Флінн виявився неблагонадійним.

Про це 45-й голова Білого дому розповів в інтерв'ю Fox News. Він заявив, що почувається погано через Флінна, але пригадав, що саме адміністрація Обами призначила його на вищому рівні.

"І коли кажуть, що ми не перевірили Флінна, отже й Обама, я здогадуюсь, не робив перевірки, коли було затвердження на найвищому рівні безпеки", - заявив Трамп.

Нагадаємо, радник президента США з питань безпеки Майкл Флінн залишив посаду 13 лютого цього року через скандал, який розгорівся у зв'язку з його контактами з Росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп заявив, що сумує за старим життям. Керувати бізнес-імперією виявилось легше, ніж країною.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще