У Білорусі методи розгону активістів назнали "абсолбтно адекватними".

"Дії правоохоронних органів під час маршів 25 березня відповідають адекватним нормам", - повідомляють у прес-службі МЗС Білорусі.

Сиуацію, що охопила країну та викликала масові обурення активістів у сусідніх державах прокоментував прес-секретар МЗС країни Дмитрій Мирончик.

"Європа розглядає Білорусь під мікроскопом, замість того, щоб згадати, як у її столицях силовики спецзасобами розгяняють демонстрантів", - сказав чиновник.

Також Мирончик додав, що в умова підвищенного ризику виникненя терористичних загроз влада змушена реагувати на подібні заходи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мирні зібрання ніхто не забороняв, проте коли до місця проведення демонстрації підвозять зброю та "коктейлі Молотова", то такий захід втрачає мирний характер", - зауважив прес-секретар.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", білоруський опозиціонер зник безвісти напередодні протесту.