У Києві знову зникла молода людина. Цього разу мова йде про 18-річного Михайла Лукіша, який 5 квітня пішов з дому по по вулиці Якуба Коласа, 14. О 20 годині він написав sms, що вже повертається, і після цього зв’язок з ним перервався.

Про інцидент повідомили у спільноті "Київ оперативний" у соціальній мережі Facebook зі слів сестри зниклого.

Вона написала, що на момент відправки він перебував, швидше за все, в районі Київського політеху. Далі його мобільний був вимкнений.

Прикмети Михайла Лукіша: ріст під 190, худий, світло-русявий. Був одягнений у темно-сині джинси, чорні кросівки, чорну куртку, мав при собі синю сумку через плече Addidas.

Всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження молодої людини, родичі просять повідомляти за номером 096-336-18-54 або на спецлінію 102.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", киянин вимагав у свого знайомого 100 тисяч доларів, шантажуючи того вигаданою історією.