В акваторії Південної Кореї зіткнувся військовий корабель Сполучених Штатів та риболовецьке судно.

Аварія сталась у Японському морі сьогодні, 9 травня, близько опівдні, - інформує Yonhap News з посиланням військових США.

На момент зіткнення в риболовецькому кораблі перебувало шестеро осіб, ніхто з них не постраждав. Наразі триває розслідування інциденту. Причини поки що невідомі. Сторони з'ясовують усі обставини.

Раніше повідомлялося, що Китай і Росія направили кораблі-розвідники, щоб стежити за американським атомним авіаносцем "Карл Вінсон", який рухається до берегів Корейського півострова.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", біля берегів Туреччини рибалки знайшли ящики з боєприпасами, які перевозив російський розвідувальний корабель "Лиман", який затонув 27 квітня у Чорному морі. Такі ящики припливли до узбережжя двох турецьких провінцій.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще