Асоціації правовласників у США RIAA (звукозапис) і MPAA (кінокомпанії) знайшли в Україні три піратських сайти. Це файлообмінник EX.ua, онлайн-кінотеатр Kinogo.co і торрент-ресурс Extratorrent.cc.

Про це повідомляє AIN.ua.

У списку RIAA і MPAA також потрапили російські "ВКонтакте", Rapidgator.net, Rutracker.org, разом з рядом європейських і азіатських ресурсів. У свій актуальний звіт асоціації внесли 57 піратських сайтів.

Крім інтернет-сайтів в списку згадані і фізичні майданчики. За даними американських правовласників, вони поширюють неліцензійні копії авторських матеріалів. Туди потрапили - одеський ринок "Сьомий кілометр", "Маяк" в Донецьку і "Петрівка" в Києві.

Читайте також: iPhone розряджаються дуже швидко через Facebook

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в 2015 році в списку правовласників статус України покращився з "гірших піратів у світі" до країни "під наглядом".