Жителі Китаю приходили до меблевого магазину, щоб поспати з комфортом.

Таким маркетинговим ходом до себе намагалась привернути увагу вкомпанія відомого бренду IKEA. Вони давали можливість покупцям відчути себе в магазинах "як удома".

Будь-хто міг полежати на ліжку, яке припало до вподоби, або навіть подрімати. Однак, акцію довелось терміново припинити.

Читайте також: Винайшли спеціальний будильник для подружжя

Китайцям заборонили спати в магазині, оскільки занадто багато людей стали приходити в торговий зал не за покупками, а щоб подрімати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За інформацією китайських ЗМІ, в пекінському IKEA дійсно дуже багато сплячих, що заважають оглядати меблі. Наприклад, жінка на ім'я Бао розповіла, що не бачить нічого поганого у відпочинку в магазині IKEA, втомившись від шопінгу. Вона навіть засумнівалася, що такий факт може суттєво впливати на здійснення покупок відвідувачами.

Всупереч відомій політиці бренду, що закликає покупців невимушено вести себе в магазинах, керівництво філії в Пекіні змінило правила.